2024-11-11
云手工火锅系一间专注做手工料既火锅店餐厅走木系时尚风格,桌椅舒适,啲枱同位都好阔落 , 坐得好舒服火锅酱料上碟都几精致,九宫格托盘俾客人自己选择,有生蒜、炸蒜、芫荽、葱粒、辣椒粒、芝麻酱、沙嗲酱、沙茶酱同秘制辣油✨火焰沙白蟹锅店员先用白酒炒一炒啲蟹同沙白,之后会问清楚客人要唔要芫荽再落镬炒,再加火爆香,最后加埋汤煲滚就得啦!点火个下真系几震撼,蟹肉鲜甜同都几多膏,沙白胀卜卜 , 味道鲜甜,汤底完全吸收了沙白和蟹的精华 , 净系个汤底都好多野食,足料!✨美国安格斯牛肉上枱有干冰冒烟嘅效果牛肉油花均匀,口感柔软,食落牛味浓郁 , 质素好好✨西班牙黑毛猪肉黑毛猪都几大块,咬落唔鞋口,肉质细嫩,味道浓郁✨手打墨鱼滑这款墨鱼滑经过精心制作 , 新鲜的墨鱼滑,口感细腻顺滑✨杂菜拼盘拼盘有超甜粟米、蕃茄、生菜、娃娃菜、油麦菜等而且仲有我最爱既皇帝菜!✨台湾宽粉好大碟宽粉,宽粉索晒个火锅汤底好入味好好食✨荔枝豚肉串/鸡肾外面烧得香脆,入面荔枝肉甜丝丝,呢个配搭好好食✨阿波尾手羽先即叫即烧热辣辣上枱 , 烧得皮脆肉嫩 , 惹味香口
云手工火锅系一间专注做手工料既火锅店
✨火焰沙白蟹锅
✨美国安格斯牛肉
上枱有干冰冒烟嘅效果
牛肉油花均匀,口感柔软,
食落牛味浓郁 , 质素好好
✨西班牙黑毛猪肉
黑毛猪都几大块,咬落唔鞋口,肉质细嫩,味道浓郁
✨手打墨鱼滑
这款墨鱼滑经过精心制作 , 新鲜的墨鱼滑,口感细腻顺滑
✨杂菜拼盘
拼盘有超甜粟米、蕃茄、生菜、娃娃菜、油麦菜等
而且仲有我最爱既皇帝菜!
✨台湾宽粉
好大碟宽粉,宽粉索晒个火锅汤底好入味好好食
✨荔枝豚肉串/鸡肾
外面烧得香脆,入面荔枝肉甜丝丝,呢个配搭好好食
✨阿波尾手羽先
即叫即烧热辣辣上枱 , 烧得皮脆肉嫩 , 惹味香口