2019-07-18 1650 浏览
庆祝同事升职,当然要帮老细揾间好野贺一贺,千拣万拣揾到呢间有龙虾象拔蚌刺身食既打边炉预早订枱去到直入唔驶等,主角系刺身刺身同刺身 重量级头盘-龙虾,象拔蚌,活鱼,油甘鱼甜虾带子,叫完可能量多制作需时等既时候饮住鸭汤先,第一次饮,觉得好饮味浓,系会追加既,感觉几补暖完胃开turbo食刺身略贵不过食过其他比较过,呢只真系好鲜味,金萡系点缀又系好鲜甜,叫得唔驶谂活鱼刺身都好食,可以一试为何要用片柠檬夹住带子刺身??完全破坏左个鲜味,why?! 我净系食到柠檬味,SAI左,其他刺身无咩特别唔多讲倍衬既叫左羊肉,猪肉同牛肉,仲有d虾滑花枝滑,桶蚝本人已戒牛🙏 不过同事话okay好食我已经系好羊之人,but个羊肉片膻到我都顶唔顺... 个名好HIGH咁,不过食落比普通猪肉好似重少少肉味,完全无特别好食够大件,鲜送酒一流,不过太饱食唔晒珍宝珠做甜品几过瘾服务-热情,店员同食客有交流价钱-$$$$$食物-海鲜新鲜,肉类麻麻,鸭汤出色速度-适中环境-少少逼,隔离枱出出入入会惊hi跌野果种,值得一赞有位置挂袋

预早订枱去到直入唔驶等,主角系刺身刺身刺身

金捞富贵老鸭汤

暖完胃开turbo食刺身
龙虾刺身

略贵不过食过其他比较过,呢只真系好鲜味,金萡系点缀
象拔蚌刺身

又系好鲜甜,叫得唔驶谂
活鱼,油甘鱼,带子,甜虾刺身

活鱼刺身都好食,可以一试

倍衬既叫左羊肉,猪肉同牛肉,仲有d虾滑花枝滑,桶蚝
至尊牛三星

本人已戒牛🙏 不过同事话okay好食
纽西兰羊肉片

我已经系好羊之人,but个羊肉片膻到我都顶唔顺...
岩手县白金豚

美国桶蚝
好食够大件,鲜

椒盐龙虾.象拔蚌,鱼头头尾尾

送酒一流,不过太饱食唔晒
甜品
珍宝珠做甜品几过瘾

服务-热情,店员同食客有交流
价钱-$$$$$
食物-海鲜新鲜,肉类麻麻,鸭汤出色
速度-适中
2019-05-17