餐厅: 大家樂
资讯:

收工同闺蜜食大餐😈! 大家乐推出咗全新「咋咋淋铁板餐」,猪、牛、鸡样样齐😍 而家仲有抵食优惠$149就食到二人铁板餐👫🏻 👫🏻 二人铁板餐🌟两份自选铁板餐(三选二)可以拣纽西兰肉眼牛扒铁板餐🐮、蒜香香草猪扒‧麦芦卡蜜糖鸡扒‧奥尔堡鸡肉肠铁板餐🐥、香煎卡真鸡扒‧BBQ 酱烧猪胸骨铁板餐🐷,份份都劲大份,又香又惹味!配埋黑椒汁或洋葱汁,仲有炸薯棒、洋葱条、扒茄🍅,丰富到爆😍🌟两客酥皮焗海鲜浓汤我超钟意呢个汤!酥皮一层层酥脆!海鲜汤超香浓,仲有好多蚬肉😋🌟两客苹果薯仔沙律再食返个清爽嘅沙律🥗refresh一下🌟两杯指定飮品(三选二)可以拣粒粒红豆冰、泰爽鸳鸯青柠冰、冻柠檬「可口可乐」,我哋拣咗红豆冰同青柠冰🍋‍🟩,同充满港式情怀嘅铁板就最夹💗!

👫🏻 二人铁板餐
🌟两份自选铁板餐(三选二)

🌟两客酥皮焗海鲜浓汤

🌟两客苹果薯仔沙律
再食返个清爽嘅沙律🥗refresh一下

🌟两杯指定飮品(三选二)