对于所有pancake🥞小编真系情有独钟,尤其系梳乎厘班戟🥞😍 行完IKEA之后见有啲饿就走左过黎食,估唔到好挽之余又几好食,钟意食pancake🥞既可以黎试下😌(5 😍 系满分,🤩系半分)熔岩Oreo梳乎厘班戟🍪🥞 - $128 (好味指数:😍😍😍😍🤩)几好挽,一拎起个胶片圈,啲忌廉就可以瀑布咁流落黎,名符其实有熔岩既效果,真系几治愈🤤 所用既忌廉系黎自日本🇯🇵,口感香滑轻盈,几重奶香🥛又唔会好似平时挺身既cream咁食得多会漏,仲有好多松脆香甜既oreo碎,有啲食紧无咁冻既cookies & cream既雪糕🍦咁 haha 软滑又有啲咬口,而梳乎厘班戟🥞都几厚身,有几浓郁既蛋香🥚,轻盈松软之余唔会太过轻身好似空气咁,入口即化,甜度适中夏威夷班戟汉堡配牛油果、虾、蜜糖芥末酱🥞🍔🥑🦐🍯 - $118 (好味指数:😍😍😍😍)用pancake🥞取代左传统既面包🍔皮,感觉健康啲之余又特别啲,食落有啲似热香饼🥞,口感比较湿润厚实,暖暖地带有牛油🧈香味,如果蛋香🥚再出啲就更加好~ 配料丰富,牛油果🥑够creamy,虾肉🦐弹牙,生菜🥬同番茄🍅爽口,配埋个酸酸甜甜既蜜糖芥末酱🍯,清新又开胃~ 薯条🍟

(5 😍 系满分,🤩系半分)

熔岩Oreo梳乎厘班戟

用pancake🥞取代左传统既面包🍔皮,感觉健康啲之余又特别啲,食落有啲似热香饼🥞,口感比较湿润厚实,暖暖地带有牛油🧈香味,如果蛋香🥚再出啲就更加好~ 配料丰富,牛油果🥑够creamy,虾肉🦐弹牙,生菜🥬同番茄🍅爽口,配埋个酸酸甜甜既蜜糖芥末酱🍯,清新又开胃~ 薯条🍟系厚切既,口感几特别,出面既炸浆好薄,出面酥脆同中间既软绵有少少空间感,令到个薯条🍟更加香口,几好食😋
夏威夷班戟汉堡配牛油果、虾、蜜糖芥末酱

草莓沙冰🍓🧊🍧 - $48 (好味指数:😍😍😍😍)
味道好似饮紧士多啤梨🍓奶昔🥛咁,入口顺滑,唔会好甜,几香士多啤梨🍓味又唔会有药水味~

热紫薯泡沫奶🍠🥛- $42 (好味指数:😍😍😍😍)
叫左热既,有暖胃既感觉,几适合呢个季节饮~ 紫薯🍠味几浓郁,口感真系有啲粉粉地,证明系真材实料~

好味指数:😍😍😍😍
推介指数:😍😍😍😍