2019-06-01 678 浏览
早几日系fb见到介绍呢间餐厅有啲好得意既新款点心 之前已经睇过 觉得好得意 好想过黎试 可惜一直未有机会 咁岩星期六会去开附近 机会黎喇 早一日打黎book定枱 我地5个人 book左下午3点钟我地去到都唔算多人 仲有大把枱 我地坐得比较近门口 感觉到系冇冷气 有热既感觉 系呢度差左啲 可能坐返入啲既枱会有返啲冷气坐底就睇下有咩点心想食啦 其实一早都谂好有几款想试 枱枱都叫既包梗系唔少得 要叫黎影下相打下卡 我地5个人叫左8样野 每人食少少都唔算好饱睇住流奶👈🏻必叫既奶皇包 好好味红都面埋👈🏻必叫既红豆麻糬包 好好味呢两款包食落唔会话好甜 岩岩好 又唔会话好漏 食多个都唔会太饱另外 仲叫左个一笼叉烧包👉🏻一笼八戒 系3只小猪 呢个系屋企人本身中意食 所以叫埋 都系咁好味佢仲有两款好得意既包 一个系绿茶奶皇 一个系竹炭白菜猪肉 下次有机会一定要再黎试讲返其他点心 叫左个有色虾皎 一笼三只 入面真系有好大只虾 虾皎皮有好多只色 好令 岩晒影相仲叫左一个系一个笼咁既 入面有三只好迷你既鸡仔 原来系凤梨酥黎 好得意丫 细只到一啖可以食晒一只 呢个又系必叫总括黎讲 啲食物真系唔错 几好味 唔会难

睇住流奶👈🏻必叫既奶皇包 好好味
红都面埋👈🏻必叫既红豆麻糬包 好好味

总括黎讲 啲食物真系唔错 几好味 唔会难食 岩晒中意影相打卡既女仔 服务又好好 眼见啲楼面全部都后生仔女黎 值得再食 埋单都系500几蚊
睇住流奶
黑椒须须