2019-03-28 67 浏览
自己一个, 大解放~~~今日想食豪D, 但如果去寿司店食刺身应该会好贵, 所以就决定自己一个食放题, 一人的浪漫~~~刺身船X2一落ORDER纸, 唔洗两分钟, 有嚟到, 超快~ 三文鱼: 我觉得系鱼腩嚟, 好肥美赤海虾: 系我至爱,总括所有刺身都新鲜, 肥美, 大件,好味.海胆手卷总共食了6件, 只因佢细细件, 大约一只手指的长度, 大口的朋友可以试下一啖一口, 钟意佢的细心安排, 一件一口咁就可以食多其他款的嘢.大排档海鲜 ~ 黄金虾球, 炒蚬, 辣酒煮蚬好味 虾球大大只, 咸蛋黄好入味, 蚬只只都有肉, 有大排档的水准.羊架, 牛肉粒不得了, 唔肥, 啖啖肉, 烧得煎得烚到好处, 好JUICY, 好淋, 羊架冇咩肥膏, 我至爱~烧鳗鱼喜欢佢唔洗要叫寿司, 唔同其他放题地方, 可以净食鳗鱼, 鳗鱼好甜, 好味, 好厚肉松虫花花胶鸡汤食左咁多生冷嘢饮返碗热汤好正, 仲有花胶仔, 好补呢~心太软呢一刻已经好饱, 但我系咁多甜品中拣左我最爱的心太软, 即叫即焗, 中间的心悭有朱古力酱流出嚟, 好正呀.顺带一提, 佢的饮品好多款式, 仲有大大支的果汁先生. 掂~
自己一个, 大解放~~~

刺身船X2
一落ORDER纸, 唔洗两分钟, 有嚟到, 超快~

三文鱼: 我觉得系鱼腩嚟, 好肥美
赤海虾: 系我至爱,
总括所有刺身都新鲜, 肥美, 大件,好味.

海胆手卷

大排档海鲜 ~ 黄金虾球, 炒蚬, 辣酒煮蚬
好味

羊架, 牛肉粒

烧鳗鱼

松虫花花胶鸡汤
食左咁多生冷嘢饮返碗热汤好正, 仲有花胶仔, 好补呢~
心太软