2024-07-24
好耐无入来元朗觅食,同友人经过呢间<<老板火锅冰室>>,见门口写住晚市任食鸡煲火锅八折,仲免加一优惠👀即刻入去试试,顺便支持下本地小店👍🏻👍🏻✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨一坐低,店员好热情介绍返有咩套餐同汤底推介🍲我地就拣左 安格斯牛颈脊套餐,拼养颜花胶鸡汤润一润😋 八折左$238/位无加一另外平d嘅套餐 八折左都系$190/位无加一二人锅有半只鸡🐔肉质都几滑花胶口感黏口,花胶味浓厚,有惊喜wo😮重点系个汤底!极重鸡味😍忍唔住饮左两碗🥣🥣另外店员仲赠送左一盘海鲜拼盘同即炸响铃😆海鲜目测都好新鲜,沙白蚬食落无沙好鲜甜!脆肉鲩都有起晒骨,好贴心😇响铃即叫即炸,超邪恶😈牛颈脊 虽然脂肪较少,但食落有咬口同食到牛嘅好重嘅牛味😀个人推荐牛板腱✨肉纹色泽均匀,爽口带韧性,同时食到牛嘅油香味,出色!😋😋成程我地都食得好开心,不过最后略嫌无雪糕/甜品供应,同埋饮品柜选择比较少可以改善下😣总括来讲,呢个价钱可以任食又不限时间 不妨可以一试🌟
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
另外平d嘅套餐 八折左都系$190/位无加一
二人锅有半只鸡🐔肉质都几滑
花胶口感黏口,花胶味浓厚,有惊喜wo😮
重点系个汤底!极重鸡味😍
忍唔住饮左两碗🥣🥣
另外店员仲赠送左一盘海鲜拼盘同即炸响铃😆
响铃即叫即炸,超邪恶😈
牛颈脊 虽然脂肪较少,但食落有咬口同食到牛嘅好重嘅牛味😀
可以改善下😣
总括来讲,呢个价钱可以任食又不限时间
不妨可以一试🌟