<NINETYs> 📍尖沙咀🔸食材用料高级 🍝🧈🥬🍆🔸菜式花心思 😍 值回票价炖和牛面颊肉($248) — 和牛肉质本身好肥美,炖完更加入口即溶 🥴 伴碟嘅苹果蓉能够中和到和牛嘅肥腻,令整个菜式提高一个层次。(推荐!)香虾叻沙意粉($198) — Well ~ 🥴 意粉一啲都唔马虎,餐厅采用嘅意粉系Bucatini,意粉形状似饮管 🍝 食落嘅口感更加挺身,亦都可以Trap住酱汁 👍🏼👍🏼👍🏼 虾食落爽口,仲有海洋嘅咸香 🦐 Nice~脆皮鸡胸米粒面 ($168) — 健身中嘅朋友仔请留意,呢个菜式简直系蛋白质之选 🥚🍳🏋🏻‍♀️ 鸡胸脆皮口感,令我觉得鸡胸都唔抗拒 🤭 鸡味都几浓郁。温泉蛋配上南瓜酱汁,米粒面食落口更加滑溜。NINETYs最出名系佢嘅咖啡,偏向Nutty嘅咖啡,叫Latte就永无死 😉 可惜今次帮衬系晚饭时间,唯有叫杯果汁饮下啦 ~不过估唔到饮果汁都好有仪式感 😍🥂 黎自法国农家嘅果汁,牌子叫做《Alain Milliant 》💯 原个水果榨汁,💯挂杯 & 足料!!!餐厅环境十分开阳同舒服,两个人慢慢食、闲谈十分理想。
<NINETYs> 📍尖沙咀
🔸食材用料高级 🍝🧈🥬🍆
🔸菜式花心思 😍 值回票价

炖和牛面颊肉

餐厅环境十分开阳同舒服,两个人慢慢食、闲谈十分理想。
炖和牛面颊肉