2023-07-26
中午同两个朋友去食lunch打下卡,入到去布既梳化位部分有污渍,望到都唔想坐落去,张枱圆形好细,泡菜意粉同三文鱼多士味道正常,最好食系popover pancake,杯lemonade唔系柠檬味系柚子味😵💫杯macha latte劲淡,唔浓唔甜太多奶同泡。因为三人share,佢无俾细碟我地,一望去最显眼又拎到既位置有堆细碟,谂住自己拎3只,一拎完,个Tom boy look既waiter即刻喝住我,语气好恶,我即时有讲sorry 但拎错碟啫唔洗咁恶吧?好声好气话唔好意思 啲碟唔可以拎都可以 你摆既地方又易俾人拎 拎错都唔怪得人啰 其实佢煮紧野食既时候 每次打开雪柜拎完材料都bang门 劲嘈 超影响客人食野既心情,极差,打卡位靓都已经无mood影相。另外,冷气似系16度,愈坐愈冻,似雪柜,想食完快啲走食物一般 服务态度极差 环境太冻 完全唔enjoy 唔会再去
另外,冷气似系16度,愈坐愈冻,似雪柜,想食完快啲走