2022-09-12 1411 浏览
本来打算中秋食个下午茶,到后填好下单纸后交给了其中一个穿黑色外套的女员工,其中叫咗蚝仔肉碎汤饭同其他一啲点心,之后15分钟后黎咗个汤饭,见30分钟后都未有其他点心,就叫咗另一个著红色制服既员工黎问下,点知话除咗蚝仔汤饭外其他都冇落过单完全冇记录。咁其实点解又可以落到个汤饭既单?根本就系佢地自己员工冇落过,之后红色制服员工仲质问我系边个帮我落单而唔系直接同自己啲员工沟通,好似系我自己冇比到张纸佢地,我屈佢地咁,系客人既错。佢地自己啲员工就自己坐埋附近一台开餐,大声倾计食饭,完全唔理出面其实仲有半场客,听到我既问题完全冇意欲,过黎问下咩事。成间餐厅啲员工态度都极有问题,可惜我冇睇咗评论先入去食,搞到自己一肚气

咁其实点解又可以落到个汤饭既单?