2021-08-04
这店前身系上海婆婆,当时我都属于一个常客,因为唔算贵,食品质素都ok。当知道会开夏面馆系开心嘅,因为之前去过其他分店系不错的。但就谂食物价格可能会贵一截,咁就少咗个「饭堂」。等咗一大轮终于开了,过咗「新屎坑期」无咁多人时就去试试。.食物用料够新鲜,上台时够热,调味唔会过份浓味,分量正常。以上条件下,但价钱同以前上海婆婆差唔多,真开心😃.舒适度方面...通常我两个人去食,试过二人台会有点点迫夹,其实张二人台唔叫太细,但台上又隔板又调味架等东东就好似有啲迫,但都可接受啦。但试过早去唔多人时都会畀4人台,唔会吝啬大台,这点不错。.另外服务方面要赞赞,不论看似有经验嘅..到新上手嘅后生仔就好有礼貌,进店/离开/上菜/收碟都有礼貌,唔系机械式礼貌果种,宾至如归就系呢啲。反而有啲再高级嘅餐厅都做唔到应有嘅礼仪。.希望keep住水准啦,好多时啲餐厅开耐咗就开始hea。
等咗一大轮终于开了,过咗「新屎坑期」无咁多人时就去试试。
希望keep住水准啦,好多时啲餐厅开耐咗就开始hea。