2023-03-13 360 浏览
食完饭想揾个地方食糖水倾下偈,所以过咗嚟,等咗一阵先入座,正常糖水小店,店面细啲,座位密啲,咁佢得两个人,又要整糖水,又要搅掂楼面,又要收银同处理其他立杂嘢,所以我哋同其他客都算有耐性,见佢哋咁忙,咪自己出埋去落单同拎糖水,其实冇乜问题,有啲客人正常坐喺度落单,我哋同其他部分客人就自己出去落单,但佢应完你又唔系即刻俾糖水你,会服侍其他客人先,跟住又重新问多次你要乜,跟住又拎错,跟住又再问咁食物本身系唔错嘅,我哋叫咗炖奶、姜汁炖奶同核桃糊,两个炖奶都算滑,奶味重,唔会太甜,核桃糊重核桃味,都滑,唔甜,好食,但就冇心机影相其实预咗糖水小店唔会有咩服务,但礼貌方面可改善,落单𠮶阵已经俾咗钱,走𠮶阵嚟收嘢可能唔记得咗