2023-06-09 211 浏览
本月26号夜晚同家人嚟食饭,当日餐厅好忙,冇枱,但好彩我一早Book 左枱,一入餐厅真系唔高兴,有一个姐姐问几多位,我咪话我有Booking啦,但𠮶位姐姐好似咩都唔知咁叫我等,后来佢叫左个著黑恤衫应该系主任的姐姐嚟,哗佢完全冇礼貌到好似我嚟Book枱食饭系我错咁,就讲book枱都要等等,冇礼貌到吖,我肯定会投诉,之后姐姐话有枱,带左我上二楼,仲话有vip Room,当我一睇真系唔掂,我地情愿等,好彩有大枱走,好彩二楼的同事好快帮我地执枱,由于我地到餐厅时,𠮶两位员工真系令到我好失望,想立即点菜,快啲食完快啲走,本身二楼环境唔太好,但好彩二楼的员工同一楼的好太多,尊业得多,可能系经理啦,著白色恤衫的男士,原全唔同,讲解菜色,服务质数,专业的对答,我叫左珍多冰,好甜好甜,经理听到,主动话如果太甜,我再整一杯啦,我话唔好意思的,但经理都同我换,仲要糖水另上,因为咁,我爸爸都好高兴,经理真系唔同啲,一楼𠮶位,肥肥的姐姐,同另外黑恤衫的姐姐冇得比。食物都好满意不过𠮶位男经理,服务,招呼都好好,下次去食大家记住揾返呢位经理,希望餐厅其它员工可向这位高高的男经理学习
2023-05-26