2024-08-23
想简简单单食西餐又性价比高一定谂起呢间,喺雅兰中心,同和民餐厅共用同一个入口!食物款式真系好多,手工意粉、小食、汉堡包、薄饼、特饮等,净系睇食咩都睇左一段时间🤭 花多眼乱 !○鲑鱼菠菜忌廉意粉○卖相跟餐牌图片基本上一样,鲑鱼嫩软,忌廉汁份量挺多所以食落去意粉好湿润,表面撒上芝士粉略带咸香味,另外我择呢款意粉既其中一个原因系菠菜其实好有益,有丰富钙质、铁质同埋叶酸,好岩女仔。○芝士牛油果汉堡包配薯角○老公放工唔想食太饱,择咗芝士牛油果汉堡包配薯角,本身汉堡扒咬落有肉汁,特制自家酱汁再加上蕃茄、 芝士、 牛油果,口感层次丰富! 两样野都加$38 升级做套餐,有餐汤以及择$28以下饮品。 老公择蘑菇汤×橙汁😋我择南瓜汤×苹果汁😋 蘑菇汤蘑菇味超浓,里面超多蘑菇粒,老公都赞好饮!南瓜汤一向我至爱,饮到每一啖有绵绵南瓜蓉嘅质地,好好饮!!○朱古力窝夫○朱古力窝夫焗到表面劲脆,里面烟烟韧韧,旁边仲有两件迷你tiramisu。
○鲑鱼菠菜忌廉意粉○
○芝士牛油果汉堡包配薯角○
两样野都加$38 升级做套餐,有餐汤以及择$28以下饮品。
老公择蘑菇汤×橙汁😋
我择南瓜汤×苹果汁😋