2021-08-31 50 浏览
话说本身就唔打算喺呢间食,点知发现美丽华分店及K11分店已经结业,唯有黎呢间食。先讲食物,前菜份量明显比以前少,意式肉丸$78 一份得5粒都算,连伴碟面包都少过以前,而且转左薄既包,悭皮好多另一碟前菜 牛油果酱,变左朱油果味既酱,以前粒粒牛油果系睇得到食得出,依家就食落似cream,面包一样转左薄片。另外发现左餐牌套餐揾笨,佢限选$160以下的pizza, 我发现升级选择中既pizza有啲只值$162,但系就要你加$15黎升级套餐。差成$13未免太夸张了最离谱既系服务态度,完全无人收碟,上菜时竟然直接递到顾客手中…如果你唔得闲伸手接 佢就会求其揾个位放低,例如喺你张枱既角落头….另外冷气超大,吹到食物好快变冻总结:尖沙咀咁多分店中 最应该结业既系呢间。 永无下次,byebye

另外冷气超大,吹到食物好快变冻