2023-01-06 2157 浏览
Dinner buffet 见到fb有人话有鹅肝同生蚝,所以拣左呢间点知原来有鹅肝,小小失望但生蚝比预期中大只同好味,系日本兵库县生蚝,亦唔洗排好耐队有饮品吧,咖啡奶茶柠茶全饮见之前d食评话食物冇咩选择但我反而觉得都几多野食海鲜有龙虾,青口,虾,面包蟹,长脚蟹,烧蚝,烧虾刺身竟然有拖罗,但麻麻地,仲有生文鱼,油甘鱼,八爪鱼,带子,虾,另外仲有海胆杯寿司有赤贝,炸虾卷,腐皮寿司,鳗鱼天妇萝有虾,茄子,蟹柳,仲有即整既花胶天妇罗同长脚蟹天妇罗即整既野食仲有,即炸乳鸽,虾多士,牛肉沙律,石锅海鲜粥,片皮鸭,云吞面拎野食既空间比较窄,但会有厨师主动问你需要咩帮你夹扒方面仲有牛扒同羊架但甜品方面个人觉得真系好唔吸引,有豆腐花同抹茶朱古力喷泉,其他cake都唔吸引雪糕方面就即整既斑兰窝夫同六款movenpick雪糕,包括朱古力,士多啤梨,云呢拿,焦糖炖蛋,蓝莓芝士蛋糕,提子霖酒其实食物种类都多,味道都ok,但唔会觉得系劲好食果只座位方面枱与枱之间比较近,如果松d会坐得比较舒服最后原来visa卡同恒生白金卡都有85折,但订枱时冇提,令我感觉蚀左😣
Dinner buffet
见到fb有人话有鹅肝同生蚝,所以拣左呢间
点知原来有鹅肝,小小失望
但生蚝比预期中大只同好味,系日本兵库县生蚝,亦唔洗排好耐队
有饮品吧,咖啡奶茶柠茶全饮
见之前d食评话食物冇咩选择
但我反而觉得都几多野食
海鲜有龙虾,青口,虾,面包蟹,长脚蟹,烧蚝,烧虾
寿司有赤贝,炸虾卷,腐皮寿司,鳗鱼
天妇萝有虾,茄子,蟹柳,仲有即整既花胶天妇罗同长脚蟹天妇罗
拎野食既空间比较窄,但会有厨师主动问你需要咩帮你夹
扒方面仲有牛扒同羊架
其实食物种类都多,味道都ok,但唔会觉得系劲好食果只
座位方面枱与枱之间比较近,如果松d会坐得比较舒服

生蚝
石锅海鲜粥