2016-02-20 1992 浏览
睇食评都几高分,打算去试试喇。8点左右打电话问有无位,有位男侍应嘅回覆系满晒要what in 等位,点知上到去得3份2客,到我食饱饱走时,都未满过,所以有点奇怪个男侍应系咪倒米。其实食物嘅味道都可以,但款式太少,连放题热门嘅牛肉锅都无。亦经常漏单,每次写10款食物,送6款过黎。食8点半时段,食左一转油甘鱼之后,再落单都无黎到,要一问再问之下,男侍应一开口就话无黎度即无货啰,心想9点都未到油甘鱼都已经暂停供应,咁点解仲有9点半嘅宵夜时段呢?鱼生只有普通款式,三文鱼,油甘鱼及甜虾,都算新鲜,但可惜无牡丹虾芥辣八爪鱼都算好食,够辣八爪鱼够爽身手卷够饭就太大旧,食多一两旧都饱饱餐厅中间有个自助吧,提供沙律,冷盘,饮品同少量甜品,卖相一d都唔吸引,所以只系攞左少少冷盘试试,点知中左伏,芝麻八爪鱼同螺肉好似未解雪咁,冻冰冰系而家咁多放题嘅时代,呢间嘅质素同服务,已列入黑名单了

芥辣八爪鱼都算好食,够辣八爪鱼够爽身

手卷够饭就太大旧,食多一两旧都饱饱

系而家咁多放题嘅时代,呢间嘅质素同服务,已列入黑名单了
2016-01-27