3年前帮衬过这间餐厅,当时觉得几好食,食物份量大又够镬气,服务都OK,但3年后的今天再次帮衬,哇,所有野都退步咗好多! 我们点了一碟风沙鸡,但同以前好唔同,以前D鸡就啖啖肉,但现在D鸡竟然冇乜肉,而且又多肥膏,我哋主要都系食骨及肥膏,好鬼油咁都算啦,但最大问题系我哋发现鸡竟然有血请见图,我唯有把有血或者不够熟的部位咬走佢啦~我们也点了一碟豉椒炒蚬,由于我们都不吃辣的,所以落单时我们也有要求走辣,侍应也说OK的,而且也有写低,点知上菜后我地食咗第一只蚬后,竟然系辣的! 仲要唔系少少辣,而系几辣!而且有沙! 于是我地心平气和及有礼貌地反映返俾个戴眼镜、短发的女职员(我估佢系老板娘或者经理之类)听,点知果位女职员就即刻好大声咁同我地讲:「这已是今晚最后一碟的蚬,没有其他㗎啦!你要就要,唔要的话我就直接同你取消咗去!」我地真系O咗咀,因为佢个态度就好似系我哋欠佢债咁,真系有礼貌到呢…..冇办法啦,唯有取消啦,因为真系比较辣呀,其实如果真系做唔到走辣的话,当初落单时,系咪唔应该应承帮我地走辣呢? 我地都有点其他𩠌菜,但全部食物都好油! 总括而言,所有嘢都大不如前,所以我已经把这间餐厅blackl

咁都算啦,但最大问题系我哋发现鸡竟然有血
请见图,我唯有把有血或者不够熟的部位咬走佢啦~
仲要唔系少少辣,而系几辣!而且有沙!

我地都有点其他𩠌菜,但全部食物都好油!

总括而言,所有嘢都大不如前,所以我已经把这间餐厅blacklist!
风沙鸡
题外话/补充资料: 如果想贴钱买难受的话,即管光顾这间餐厅啦!