2022-04-20 222 浏览
🍴🍴话说之前食过brunch, 今次衬平日,试吓set lunch. Set lunch大概百零蚊,包餐汤,主菜,餐饮,比起单点,感觉抵好多。平日嘅关系,可能冇咁多客,上菜速度快咗。🍝🍝今次二人叫咗一个「意式罗勒番茄大通粉」同「龙虾汁鲜虾扁意粉」。个蕃茄大通粉虽然唔系太多材料,但个蕃茄sauce配合蕃茄整得几好味。龙虾计鲜虾扁意粉颇有惊喜,龙虾汁好够味,扁意粉好滑,味道好好。🦞🦞🍶🍶餐饮方面,我哋要咗Peppermint ginger, 用一个玻璃小樽装住,再跟只杯仔自己斟。感觉几精𡟹,饮到咁上下职员都有主动问需唔需要加热水。值得一赞,餐厅用嘅餐具都几有style,食物摆盘有心思。总括嚟讲,餐厅环境舒服,食物质素唔错,餐具同摆款都靓靓,适合情侣同朋友食饭倾偈打卡。📸📸