今日好开心同屋企人去咗天水围天耀嘅一间日本餐厅,叫十胜牛,呢一间好高质素,食物超级好食😋首先一间餐厅位置于天耀站,需要走一落车行一至2分钟,就会到呢一间餐厅,真系好方便,而且好热闹,位置于天水围嘅中心点,住天水围嘅人一定要去呢一间餐厅呀,至于食物方面,我哋叫咗个沙律,个沙律真系超级好食,配合埋个手掌,而且菜好多,所以我觉得好清新好新鲜,仲有好冰冻,所以觉得好好食,而且我哋仲叫咗个冷面,呢个冷面个摆盘真系好靓呀,而且厨师都好有心思,佢有好多三文鱼,所以我觉得呢一个画面盘真系好抵食呀,而且我哋仲叫咗个寿司,寿司嘅份量都好好食,全部寿司都好新鲜,即叫即整,所以我觉得呢一间日本嘢真系好有水准呀,只是几方面都系热情招呼,我觉得系好有笑容,好专业,全部都会主动底水,解答客人问题,所以我都好钟意呢间餐厅呀!
今日好开心同屋企人去咗天水围天耀嘅一间日本餐厅,叫十胜牛,呢一间好高质素,食物超级好食😋首先一间餐厅位置于天耀站,需要走一落车行一至2分钟,就会到呢一间餐厅,真系好方便,而且好热闹,位置于天水围嘅中心点,住天水围嘅人一定要去呢一间餐厅呀,至于食物方面,我哋叫咗个沙律,个沙律真系超级好食,配合埋个手掌,而且菜好多,所以我觉得好清新好新鲜,仲有好冰冻,所以觉得好好食,而且我哋仲叫咗个冷面,呢个冷面个摆盘真系好靓呀,而且厨师都好有心思,佢有好多三文鱼,所以我觉得呢一个画面盘真系好抵食呀,而且我哋仲叫咗个寿司寿司嘅份量都好好食,全部寿司都好新鲜,即叫即整,所以我觉得呢一间日本嘢真系好有水准呀,只是几方面都系热情招呼,我觉得系好有笑容,好专业,全部都会主动底水,解答客人问题,所以我都好钟意呢间餐厅呀!