第一次review献比呢间...今日嚟本身想叫Set B,但佢竟然话无「虾蟹粥」同埋「花菇花胶皇」,仲主动话换成牛肉锅同set A都有嘅蟹皇翅🌚 咁就紧系改番做Set A...🍽食物:其实质素系ok 无咩野弹,可以系下面𠮶两样令我感觉好差,overall rating高唔到。👅味道:样样都普通,个饭都无咩特别,但个「牛肉卷」同「炒野菜」好咸,讲完。😂 😩貌相:正正常常嘅唔讲,但一开始个碟「蟹皇翅」系吓亲我... 个貌相同街边食碗仔翅无分别,个container仲要甩埋色😟 另一样系旧寿司包到好丑,有紫菜就睇到佢啲功力,仲要块紫菜系lum晒唔脆。🤢服务:好精彩嘅服务,终于明白点解唔加一,系有原因㗎... 上完食物都未有餐具,当举手叫Waitress个阵望咗几次当见唔到,直接同番𠮶个waitress攞对筷子个阵,佢话:「一阵先 我要带客」,但明明我身后系门口一个客都无🙂。佢就话:「咁我依家攞比你」,偷懒我明白但讲个虚构嘅藉口我真系呆咗😂。其实坐系走廊位但每次举手都比人无视好耐先有人嚟,仲有啲不愉快但算啦我都废事打🥱。总括嚟讲,食物中等,可以一试但唔会回头,就算回头都唔会嚟荃湾呢间。父亲节打

总括嚟讲,食物中等,可以一试但唔会回头,就算回头都唔会嚟荃湾呢间。父亲节打算食好啲但食到一肚气,相信呢个价钱比多少少会有更好选择🤩!
2020-06-21
庆祝纪念