2017-09-13
朋友介绍左呢间较高级既日本菜比我,所以相约朋友收工去试下。首先紧系要叫个寿司拼盘!可以试到几款吾同既刺身,影相又靓!特上寿司 八贯(牡丹虾,日本海胆,三文鱼籽,季节鱼)$340好吸引!全部都好新鲜、肥美!😍 其中最令人回味既系我最爱的牡丹虾寿司同高质既海胆寿司!好想再食多几旧🙈😭吞拿鱼腩(刺身两切,寿司两贯)$200近乎入口即溶既程度,香港少有既高质吞拿鱼腩!!比想像中好食,好满足呀😋👍🏼 葱葱鸡$48串烧中,小妹一定会叫葱加鸡呢个搭配,因为真系太match 了!葱花加埋洋葱粒极为香口,鸡皮呈金黄色,微脆,口感好,味道够,好食呀!☺️厚切牛舌$58真系厚切!肉质有弹性,味道都吾错.蒜香茄子$28呢个就冇咩特别。清酒煮蚬$138蚬肉大大粒,非常鲜味,清酒味浓,而且好多粒蚬,好似食极都仲有咁😍三文鱼茶渍饭$68呢个较普通,份量可以再大d🤔味增豚肉锅$168豚肉厚切,有d似米线食到既腩肉😂但够爽口。好中意有埋好多杂菜,好入味😋
首先紧系要叫个寿司拼盘!可以试到几款吾同既刺身,影相又靓!
好吸引!全部都好新鲜、肥美!😍
吞拿鱼腩(刺身两切,寿司两贯)$200
葱葱鸡$48
厚切牛舌$58
真系厚切!肉质有弹性,味道都吾错.
蒜香茄子$28
呢个就冇咩特别。
清酒煮蚬$138
三文鱼茶渍饭$68
呢个较普通,份量可以再大d🤔
味增豚肉锅$168
豚肉厚切,有d似米线食到既腩肉😂但够爽口。
好中意有埋好多杂菜,好入味😋