第一次黎呢d主题餐厅⚽😆~餐厅以英超足球为主题 就好似阿仙奴珍藏馆 😆 装修摆设都好有特色 门口同餐厅入面都好多Arsenal球员签名球衣、旗帜🚩、画作同球员公仔~中间特别有一枱系雀笼设计座椅 打卡一流~但记得要提前预约🤣我地冇book定所以坐普通枱🤓1️⃣澳洲羊架保云苏 $188呢个羊架真系好impressive! 有三大旧🐑😋 火侯控制得刚好!见到搽系羊架上足料既芥末酱、面包糠同香草🌿 就流晒口水!一d都唔un 😍完全out of our expectation 🎈2️⃣经典焗威灵顿牛柳 $338Beef Wellington 🤓外表焗到好香脆既菠萝包咁🤣 入面旧牛柳都好大旧几足料!但就略嫌overcook左d🤫(因为我地系叫5成熟)3️⃣ Iced latte $42 夏日炎炎都要叫杯冻饮🥤正常发挥啦~Overall真系食物质素唔错🤣系Arsenal fans ⚽️ 一定会好兴奋 咁多打卡位可以影餐饱 📸

第一次黎呢d主题餐厅⚽😆~

餐厅以英超足球为主题 就好似阿仙奴珍藏馆 😆

1️⃣澳洲羊架保云苏 $188

2️⃣经典焗威灵顿牛柳 $338

3️⃣ Iced latte $42
夏日炎炎都要叫杯冻饮🥤正常发挥啦~