2019-06-14
Buffalo Chicken Wings,好多西餐厅都有包括星期二 (呢度好容易令我想起星期二),口感够脆,但辣味会好味啲。星期二的不辣 wings 系无炸脆鸡翼的,而呢度就有呢。黑松露薯条味道特别,呢几碟当中最钟意食,但好似炸得唔够靓仔。美国极黑毛猪,厚度适中,半肥半瘦食落无咁韧同"鞋",猪肉味配 Sause 味都好唔错。巴马火腿配无花果我点了Midnight in Stadium Mocktail 有菠萝汁, 柠檬草, 蝶豆花, 热情果等, 几 fresh 几好饮。埋单位位>$100, 下午茶时段。总括而言,食物都好食卖相ok ,餐听装修都靓,但若果在观塘工业大厦食而收呢个价就有少少贵左,价钱比得上星期二的价钱(会员价),其他下午茶餐价都唔系十分抵食,比起之前所写的某间西班牙菜下午茶性价比相差大远,overall 我比 OK。
巴马火腿配无花果
我点了Midnight in Stadium Mocktail 有菠萝汁, 柠檬草, 蝶豆花, 热情果等, 几 fresh 几好饮。 埋单位位>$100, 下午茶时段。