琴晚第一次食盛八~食左一餐劲无引既宵夜~原本琴晚收工谂住开开心心食餐好D既,咁打电话去盛八问佢地收几点啦~佢地话收三点.咁我收工去到果度大约十一点九,佢话要等,因为FULL晒.咁我地等到大约十二点有位啦.叫左个$218拼盆,同厚切?烧牛舌,鸡亦.,到D野食黎到都十二点十五分度,点知十二点四十五分佢就话要截单,我都奇怪仲乜咁早截单既,咁谂住可能佢地惊烧得耐先早2个几钟截单唔驶咁赶,咁我就再叫多个218拼盆,一个朱颈肉,一个鸡腿肉啦,果时第1个拼盆都未食晒,不过谂住仲有2个钟劲唔够食,咪叫定慢慢烧啰,点知.一点四十五分度成个场清晒.......我就问其中一个侍应,咁早清场既?佢话佢地要PEST CONTROL 收二点......咁我问佢乜唔系收三点咩,打左电话黎问过㖞,我仲有成个拼盆都未食,之后佢话去问经理,跟住返黎答我地:经理话你地可以食到三点㖞.佢答完走左之后,个场就得返我同我老婆二个人.再无任何侍应出现,无人理我地,无人加茶,我地仲点有心情食呀,,,,,,,搞到好似我地错,左住佢地收工咁.你地提早收工唔紧要,我地入黎果事你讲我知,唔好呃我话收三点呀,我最多唔食住,下次先食者,我地食左
琴晚第一次食盛八~食左一餐劲无引既宵夜~

,我地仲点有心情食呀,,,,,,,搞到好似我地错,左住佢地收工咁.你地提早收工唔紧要,我地入黎果事你讲我知,唔好呃我话收三点呀,我最多唔食住,下次先食者,我地食左一半你先话今晚提早收工,我唔系食好贵,都系七百几蚊者,但系得到既系仲衰过茶记既感觉.最后未食晒就走左,无晒心情食.

原本成餐都无乜招乎,十二点几果时已经 个个都挂住收档,最后重要完全唔理我地,特登搞到我地无心情食走....或者佢唔扰做,但系做生意做到咁.仲要系OPEN RICE既得奖食店,,,,真系不敢相信..
2个拼盆同其他野食
鸡亦好似$58
厚切牛舌$83
拼盆$218一份~叫左2份
朱颈肉~唔记得几钱
2011-06-01
$370 (宵夜)
庆祝纪念
纪念日