2023-01-01
2022年Last day去观塘倒数,同家人揾下食咩好庆祝,早几日book左呢间cafe, 原来系一间开咗冇几耐嘅cafe, 除夕当晚好多人食,全场爆满,咁多人食都谂住食物质素会有返咁上下,又真系属实,我地几个都觉得无拣错。环境已经好够气氛, 好适合家人情侣朋友聚会撑枱脚,地方同餐具都好干净,职员上菜同埋单都好快手,而且又主动协助我地影相,好有礼貌同耐性!食物最有惊喜系黑色幽默,竹炭梳乎厘, 虽然黑蚊蚊但口感非常松软,梳乎厘底下的朱古力酱亦好好味, 食到我哋舐舐脷, 我哋真系好钟意, 难怪见到枱枱都有嗌甜品,果然系唔错!意粉同饭都啱我哋口味, 黑松露杂菌意粉同青酱鸡肉烩饭味道唔咸唔淡, 黑松露嘅味道仲好香浓, 无论系入口定系闻到都好好味, 青酱一啲都唔溜,份量够食好满足 oreo忌廉沙冰同鲜奶抹茶都好好饮, 鲜奶抹茶拉花仲好靓添,打卡一流!要健康嘅可以嗌个田园沙律另外仲有一个炸鱼薯条配他他汁, 炸鱼好香脆,点埋酱汁真系食唔停除夕夜呢一餐俾十分,食完去倒数大满足,而家帮衬仲有折!
要健康嘅可以嗌个田园沙律
除夕夜呢一餐俾十分,食完去倒数大满足,而家帮衬仲有折!