.‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️.🥗️ нєαℓтну ѕαℓα∂ вσωℓѕ @ 🌟 Peek-A-Poke《👽食神大妈食沙律》.💁‍♀️ 图片展示美食为:双拼 吞拿鱼 X 慢煮鸡胸 风味碗 HKD 108双拼 慢煮鸡胸 X 杂锦香菇 风味碗 HKD 108椰子水 + HKD 2冷榨菠萝汁 + HKD 5.👽 天气真系越来越热呀,食沙律就绝对系好选择,呢间专门食沙律嘅专门店成日翻兜好选择。.🐟 好钟意佢呢个「自选双拼风味碗」,有十足自由度可以拣食乜嘢,我地叫左两碗,一个就拣左双拼吞拿鱼同慢煮鸡胸,沙律菜、豆腐、藜麦、枝豆仁、青瓜、鸡蛋丝、酸萝卜,配山葵乳酪酱。.🐔 另一碗就叫左双拼慢煮鸡胸同杂锦香菇,珍珠糙饭、沙律菜、鸡蛋丝、枝豆仁、豆腐、海带芽、紫菜丝、芝麻、木鱼丝,配果仁芝麻酱。.🐙 另外再加配左八爪鱼同鲜蟹肉两份分,好味唔韧,同埋加添左咸味。.🍍 佢仲可以用优惠价加饮品,咁热,叫杯「椰青水」同「冷榨菠萝汁」超清爽,透心凉。.😚 起呢度食沙律觉得好健康,自由度好大,好多选择,依家呢啲天气真系好选择。.📍 尖沙咀弥敦道36-44号重庆大厦地库 Heath S01B
‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️
💁‍♀️ 图片展示美食为:
双拼 吞拿鱼 X 慢煮鸡胸 风味碗 HKD 108
双拼 慢煮鸡胸 X 杂锦香菇 风味碗 HKD 108
椰子水 + HKD 2
冷榨菠萝汁 + HKD 5

椰青水 & 冷榨菠萝汁

📍 尖沙咀弥敦道36-44号重庆大厦地库 Heath S01B号舖
📲 +(852)6377-3073
‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️