2020-12-16
‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️.🍦 𝕃𝕒𝕧𝕒 ℂ𝕙𝕠𝕔𝕠 ℂ𝕒𝕜𝕖 HKD88 @ 🌟 HABITŪ table 《👽食神大妈食甜品》⠀.⠀👽 饭后揾餐厅食甜品,见到佢有位,加上连锁应该一定程度无问题。但整体黎讲,味道呢就尚算系不过不失嘅心太软,但系。。。唔系大大妈手脚慢所以D雪糕好似相中咁嘅状态哦,而系一上台已经系溶晒变成一摊野咁。。。不论质感定系视觉上,都真系几赶客哦。🤷♀️ 仲要本身系写明配 salted caramel 雪糕,点知埋单后先黎讲话无货得云尼拿,唉,真系无下次。🙁.⠀👽#foodieauntie尖沙咀⠀👽#foodieauntie甜品.‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️.💯 最真实的美食点评 ❤️ 欢迎报料 ❤️.꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌꧂..📍尖沙咀弥敦道132号美丽华广场一期低层地下B142号舖⠀☎️ +(852)3572-0846.
‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️
.⠀