2024-04-19
.‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️.🔥 G̾r̾i̾l̾l̾e̾d̾ ̾F̾i̾s̾h̾ ̾a̾t̾ ̾N̾e̾w̾e̾s̾t̾ ̾L̾o̾c̾a̾t̾i̾o̾n̾ @ 🌟 陀地烧 X 我要烤鱼《👽食神大妈食烤鱼》.💁♀️ 图片展示美食为:蒜香金汤烤鲈鱼 HKD 288手切美国牛小排 HKD 118新疆羊肉串 HKD 36皇帝菜 HKD 20四川宽粉 HKD 20响铃 HKD 20甜蜜烧菠萝 HKD 16桂花蜜四川冰粉 HKD 16椰青 HKD 38.👽 大妈好钟意同朋友去呢间烤鱼餐厅食烤鱼,知道佢开左新分店,仲要系约人超方便嘅地区:旺角呀!装修座位好舒服,可以又食烤鱼又食串串!.🐟 当然要食招牌「蒜香金汤烤炉鱼」啦!汤底超香浓,好暖胃惹味,鱼鱼好肥美,好满足!.🥩 另外叫左「手切美国牛小排」,用咁浓郁嘅汤涮,特别满足!.🥠 配料仲叫左「四川宽粉」、「响铃」同「皇帝菜」,全部超级索汤当然系必点,咁先唔会浪费咗个咁正嘅汤底!.🍢 本身已经饱饱,但佢啲串串太吸引,所以又叫左「新疆羊肉串」,烧得超嫩,调味超级惹味,超正呀!.🍍 食完梗系要叫甜品啦,「甜蜜烧菠萝 」当然要叫,刚好清一清味蕾,仲要超抵食!.🍧 再叫多个「桂花蜜四川冰粉」,
‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️
响铃 HKD 20
甜蜜烧菠萝 HKD 16
桂花蜜四川冰粉 HKD 16
椰青 HKD 38
🥩 另外叫左「手切美国牛小排」,用咁浓郁嘅汤涮,特别满足!
🍧 再叫多个「桂花蜜四川冰粉」,唔会过甜,滑溜溜,超级多花生,仲有山楂同提子干,正。
😍 呢间新分店环境好舒适,嘢食照样惹味,有机会记得试下!
.⠀
📍 旺角通菜街1A-1L号威达商业大厦Deli2 1楼1A号舖
☎️ +(852)6161-8157
‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️