2023-11-09
.‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️.🤤 Yᑌᗰ Yᑌᗰ ᕼK ᒪOᑕᗩᒪ ᖴOOᗪ @ 🌟 翠丰冰厅《👽食神大妈食茶餐厅》.💁♀️ 图片展示美食为:泰式脆皮猪手 HKD 108瑞士汁干炒牛肉河 HKD 48传统怀旧西多士配炼奶 HKD 32热利宾纳热鸳鸯.👽 大妈比较少经过呢个区,唔知道原来周末嘅时候呢个区好多餐厅都会闩左。刚好系星期日,正起度担心冇嘢食嘅时候,就见到呢间救星有营业!一入到去,几乎全场爆满,睇嚟大家都好感恩有呢间救星营业。.🥞 刚好下午茶时段,有好多优惠嘅茶餐选择。茶记一定要叫西多士系常识吧!好厚身,外层脆脆地,内层超软,仲有满满嘅炼奶!好邪恶好好味!.🍜 再来多个「瑞士汁干炒牛肉河」,上台冒烟热辣辣,牛肉份量同肉质都唔错,河粉充分炒开唔黏口,火候十足。.🍖 见到餐牌推荐「泰式脆皮猪手」,呢个价钱,有成只猪手,梗系要试吓啦!上枱卖相好唔错,外皮上面嘅调味比一般咸猪手更加香口!肉质保持JUICY,油香四溢。真系估唔到性价比会咁高!.🥤 跟餐野饮可以免费拣利宾纳,好开心呀!再来茶底香浓嘅鸳鸯,大满足!.⭐️ 呢间茶餐厅好企理,桌椅整洁一啲都唔污糟,大家记得支
‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️
💁♀️ 图片展示美食为:
泰式脆皮猪手 HKD 108
瑞士汁干炒牛肉河 HKD 48
传统怀旧西多士配炼奶 HKD 32
热利宾纳
热鸳鸯
⭐️ 呢间茶餐厅好企理,桌椅整洁一啲都唔污糟,大家记得支持!❤️
.⠀
📍 牛头角伟业街91号地舖