.‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️.🌞 𝚂𝚊𝚟𝚘𝚞𝚛𝚒𝚗𝚐 𝙸𝚝𝚊𝚕𝚒𝚊𝚗 𝙱𝚛𝚞𝚗𝚌𝚑 @ 🌟Mano《👽食神大妈食BRUNCH》.💁‍♀️ 图片展示美食:New Zealand Rib Eye Steak (8oz) HKD 188½ Roast Peri Peri Chicken HKD 128House Salad + HKD 15Tiramisu + HKD 35Mocha + HKD 18Latte + HKD 18.👀 大妈平时去开佢喺铜锣湾嘅分店,从来未试过去位于海旁附近嘅呢一间分店。而家秋高气爽唔怕热,就同朋友仔嚟试吓呢度嘅BRUNCH。.🥗 佢有好几款BRUNCH嘅套餐选择,自由度都几大,可以自己选择加钱转嘢饮,或者加配前菜、甜品。开餐先来加配一个「House Salad」,新鲜嘅蔬菜配上少许醋,开胃!.🥩 朋友仔呢就拣咗一份「8安士纽西兰肉眼扒」,好抵食呀呢个价钱,肉质都几嫩,配上粗薯条同红酒牛肉汁,好满足。.🐔 我呢就拣左「½葡式香辣烧鸡」,鸡皮脆脆的,有成半只咁多,唔细只架!配上薯条同香辣烧鸡酱,惹味可口!.🍮 另外加钱就要咗一份「Tirami
‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️
💁‍♀️ 图片展示美食:
House Salad + HKD 15
Tiramisu + HKD 35
Mocha + HKD 18
Latte + HKD 18

House Salad

½ Roast Peri Peri Chicken

🍮 另外加钱就要咗一份「Tiramisu」作为甜品,份量唔算细,装起一个玻璃杯入边,层层叠叠嘅蛋糕质感做得唔错,唔会过湿。咖啡酒嘅调味好香浓,唔错。

Tiramisu

☕️ 叹BRUNCH又点可以唔饮一个靓咖啡呢?所以就选择加钱转两杯靓嘅咖啡饮吓。一杯呢就拣咗MOCHA,另一杯要LATTE。浓郁嘅咖啡配上朱古力同牛奶,味道醇厚,超值!

Mocha
Latte

🌟 呢间分店位于海旁,食嘢前后都可以喺海旁行吓,呢啲天气就最适合不过。本身以为佢唔系喺地铁附近会少人,点知原来好多人帮衬,所以如果惊冇位嘅话就最好预先订位啦!

📍 观塘海滨道77号海滨汇1楼4号舖
☎️ +(852)2897-6168