2021-10-24
.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🇯🇵 Yᑌᗰ Yᑌᗰ ᒍᗩᑭᗩᑎᗴᔕᗴ ᖴOOᗪ @ 🌟 魚鮮生刺身專門店《👽食神大媽食午餐》.💁♀️ 圖片展示美食為:白咖哩黑豚肉眼日本手拉鳥冬 HKD 88雜錦魚生丼 HKD 88燒西京銀鱈魚 HKD 138燒雞泡魚干 HKD 58燒A4和牛串 HKD 58燒雞翼串 HKD 28.👽 大媽路過一間個名同招牌都好CUTE嘅日料餐廳,仲要係下午時段見到佢有好多款價錢好抵嘅午市套餐,一定要試下。.👀 首先必須要講嘅就係佢所有食物都幾大件,唔會因為係套餐而吝嗇個SIZE。個烏冬質感好好,白咖喱略嫌較淡,黑豚肉眼就醃同炸得好味,平衡返。😬.🐟 雜錦魚生丼係高性價比之選,多種材料、厚切、新鮮。呢個價錢,實在必點 😆.🤤 淨係食兩個套餐唔夠喉,加多幾款燒物,不得不說,好出色。先講銀鱈魚,呢個價錢、超級大塊、肥美。如果唔想單點嘅朋友仔可以試佢嘅套餐。.🐡 雞泡魚干燒得恰到好處,唔會過硬,好好嚼口!.而大媽個人認為最出色嘅燒物,就係呢一款A4和牛串。👅 真係燒到火候剛剛好,厚切但保留到肉汁,外脆內嫩,仲要調味接近完美。呢一個必點!👍.燒雞翼都好好
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
白咖哩黑豚肉眼日本手拉鳥冬
雜錦魚生丼
雜錦魚生丼
燒西京銀鱈魚
🐡 雞泡魚干燒得恰到好處,唔會過硬,好好嚼口!
燒雞泡魚干
燒A4和牛串
燒雞翼都好好味,大大隻,冇雪藏味,但因為燒和牛實在太出色,所以排第二啦 😆
燒雞翼串
🪵 呢間小店,裝修盡量還原返日本嘅居酒屋,價錢又抵,好適合大家黎聚會吹水呢!😙
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💯 最真實的美食點評 ❤️ 歡迎報料 ❤️