.‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️.🍔 G͓̽o͓̽u͓̽r͓̽m͓̽e͓̽t͓̽ ͓̽C͓̽r͓̽e͓̽a͓̽t͓̽i͓̽o͓̽n͓̽s͓̽ ͓̽f͓̽o͓̽r͓̽ ͓̽T͓̽r͓̽u͓̽e͓̽ ͓̽E͓̽g͓̽g͓̽ ͓̽L͓̽o͓̽v͓̽e͓̽r͓̽s͓̽ @ 🌟 Eggslut 🌟.💁‍♀️ 图片展示美食为:Fairfax Sandwich HKD 78Cheeseburger HKD 92Truffle Hashbrown HKD 33Salted Chocolate Chip Cookie HKD 38Fresh Orange Juice HKD 37.👽 呢间来自纽约嘅过江龙真系从来唔会令人失望,最正就系净系处理蛋都可以有整出咁多种汉堡包,超好味。.🍔 每次都要食「招牌炒滑蛋三文治」,超级正!炒滑嘅散养鸡蛋,加埋焦糖洋葱、车打芝士,同埋是拉差蛋黄酱,全部夹喺自家制奶油面包入面。啲蛋炒得好滑好软,真系一绝!.🧀 另外就当然系「芝士汉堡」,用咗安格斯汉堡扒,煎得唔会太硬,上面加咗半熟散养鸡蛋,再加上腌青瓜同焦糖洋葱,增加啲酸甜同口感。芝士融化同芥末酱一齐,味道更加浓郁。自家制奶油面包香脆松软,好食!.🥠 呢度嘅「松露迷你薯饼」唔系普通炸薯饼,因为用鸭油同松露,再撒上迷迭香盐,令佢充满丰富嘅香气,咬落去外脆
‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️
💁‍♀️ 图片展示美食为:
Fairfax Sandwich HKD 78
Cheeseburger HKD 92
Truffle Hashbrown HKD 33
Fresh Orange Juice HKD 37

Fairfax Sandwich

Cheeseburger

🥠 呢度嘅「松露迷你薯饼」唔系普通炸薯饼,因为用鸭油同松露,再撒上迷迭香盐,令佢充满丰富嘅香气,咬落去外脆内软,又唔会觉得好油腻,超级好味!

Truffle Hashbrown

🍪 最后黎一件「自家制海盐黑朱古力曲奇饼」当甜品,做得个心好松软,入面有好多朱古力粒,上面撒咗大粒海盐,增加咗啲咸味,同朱古力嘅甜味形成一个完美嘅平衡。

Salted Chocolate Chip Cookie

🍊 呢度必饮嘅系「鲜榨橙汁」,够新鲜,酸甜冰凉,同其他食物特别夹,好过饮汽水!

Fresh Orange Juice

😇 超钟意呢度嘅汉堡包,每次经过都要黎食!

📍 铜锣湾记利佐治街11-19号及百德新街27-47号Fashion Walk地下2号舖及1楼F-1号舖
📲 +(852)9224-9862
‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️