2019-07-23 248 浏览
返工日既lunch完全唔使旨意入到去食,但今日入到去啦!计过2人餐好似抵d,,所以就点左!2人餐($198)包双拼烧味、一个小菜、一碟油菜、两碗饭同埋餐汤/饮品!我地选左油鸡同招牌叉烧、豆腐烧腩、菜心配汤!油鸡鸡肉超滑,叉烧因为系腩叉,所以肥d ,味冇正常叉咁浓郁!下次要试玫瑰叉先得,应该更好味!菜好大碗,而且条条都好粗壮好靓嫁!个盘写住黯然销魂饭~即刻谂起周星驰既食神😂😂点解食豆腐烧腩系因为本身双拼都想食烧腩仔!腩仔虽然俾d汁浸住搞到皮唔够脆,但都好好味!豆腐都当然系滑啦!佢有3只汁,头个只卤水加豉油汁甜甜地!蚝油同姜蓉都好好味呀!感觉用料都高质!我几钟意佢系新式装修好潮,但又食d好地道既烧味,竟然有d游客会特登过黎食!店员都好细心会俾多只碟摆骨!
我地选左油鸡同招牌叉烧、豆腐烧腩、菜心配汤!