2024-05-12
见到啲社交媒体网站介绍 谂住放假试下 星期日本身都预左要排队 排队既大家都醒目画左落单纸加快速度等左10分钟到就入得 餐厅好细有啲迫 3张2人枱拍埋一齐 但都系分3组2人客坐 坐中间食得快又要麻烦旁边2组客人起身落单个阵 比左张单比一个广东话唔正既姐姐 本身叫左小食孜然鸡软骨 然后个姐姐话冇鸡软骨 但因为想食小食 迫于无奈我哋拣咗孜然脆腩 🥲米线方面 因为出边好多米线舖 都会煮到啲米线好腍嘅关系 本人都习惯左去边度食都会嗌米线爽 所以我亦都系落单纸上写到明要米爽 亦都写明冻柠水要少冰少甜 相信大部份侍应都应该会识得跟住张纸去落单等左10几分钟 小食到先 隔咗唔够5分钟 隔离迟过我哋落单嘅一组客人 竟然有鸡软骨上枱 睇到一头问号 😅再隔篱枱嘅一组客人 都异口同声话 又话无鸡软骨?!𠮶组客人都有反问个姐姐 唔系话无嫁咩 但姐姐冇作任何回应去到呢度已经好激气 到碗米线上枱 都未食 一夹落去 就知道啲米线淋到一夹就断🫠 真心想问吓咁落单纸上面写𠮶啲嘢有咩用? 冻柠水冇少到冰少到甜 写左走肉碎 佢又有走到嫁㖞 咁即系唔系睇唔到张纸上面写嘅要求啦 成个楼面得2-3个人 错呢样错个样 眼见出面排队既
相信大部份侍应都应该会识得跟住张纸去落单
𠮶组客人都有反问个姐姐 唔系话无嫁咩 但姐姐冇作任何回应
成个楼面得2-3个人 错呢样错个样 眼见出面排队既人仲有十几人系到 好彩自己等左10分钟到 唔系食完应该仲嬲 完全唔值得排队🤢元朗仲有大把选择