餐厅: 素之樂創意蔬食料理
资讯:

2011-01-04 264 浏览
朋友介绍呢间私房菜,环境优雅、店员有礼、上菜快、菜式多、味道就 ok 啦,不至于很好食。比较适合一班女仔饭聚。四式拚盘:只有茹茹好味,其余的冇乜味,炸粉又好油腻。翡翠海星饺:我唔钟意食饺,所以只系咬左少少,而且觉得馅唔多又无味。御品炖汤:估唔到素汤都可以甘鲜甜,好香好好饮。意式杏茹扒:鸡脾茹爽口,灰灰地色既酱香松露味,好正。香焗野蔬千层:菠菜多油又无味,蕃茄酱唔香,整体感觉十分油腻。东坡烧:冬瓜苦苦地;冬瓜包住既馅就好鲜味,食落好似猪肉丸甘。日式和风丸子:即系薯蓉丸子,味道淡。茄香鲜蔬锅:材料丰富,清清地几好。西西里海鲜炖饭:完全食唔出西西里系咩味。一口芝麻饼:芝麻外皮焗得香脆,内里既糯米红豆馅软绵绵,好正啊!南瓜西米露:甜度适中,南瓜味清香。虽然话系素食,但颇油腻,食完第六道菜已经济济地,清淡d会好些。
四式拚盘:只有茹茹好味,其余的冇乜味,炸粉又好油腻。
御品炖汤:估唔到素汤都可以甘鲜甜,好香好好饮。
意式杏茹扒:鸡脾茹爽口,灰灰地色既酱香松露味,好正。
日式和风丸子:即系薯蓉丸子,味道淡。
茄香鲜蔬锅:材料丰富,清清地几好。
西西里海鲜炖饭:完全食唔出西西里系咩味。
南瓜西米露:甜度适中,南瓜味清香。
餐前小食
四式拚盘