2024-11-18
放工同朋友食韩国嘢,一入到餐厅就觉得超有置身韩国嘅感觉,即刻开返枝啤感受气氛🍺本身仲谂紧烧唔烧肉好呢🤔但见到人头$99就可以任食pork belly🐷抵到爆,见到枱枱都烧到好high,于是我同朋友就决定嚟个韩烧!Unlimited Pork Belly $99/per person————————————任食又质素高嘅猪腩肉!一开始已经比好大盘猪腩肉🐷完全唔会吝啬呀!一片片猪腩肉厚薄度刚好,每件都肥瘦相间,邪恶又好食😆每份生菜+$38,包埋菜加啲配料,成个配搭更加丰富。店员们都非常贴心,耐心解释点样烧猪腩肉系确保熟同好味😋有时会走嚟睇吓我地烧成点同帮手烧,超好体验🫶🏾Kimchi Pancake $118————————————超大份泡菜煎饼!超足料,好香酸酸辣辣嘅泡菜味,加上葱同洋葱就更加香,仲有粒粒海鲜!煎到有少少焦香,好香口。Kimchi Soup with Pork $118————————————又系大大锅又超足料!有好多泡菜,仲有金菇、豆腐、葱等等,配个白饭,好暖胃。系度聚会实在太正,下次要再Call friends一齐去烧肉!
Kimchi Pancake $118
Kimchi Soup with Pork $118