2023-10-31 1926 浏览
假日与友人齐齐开大餐,有趣系要嚟黄埔呢间分店,服务员十分细心安排位置,加上先天呢度坐位唔迫,可以轻松倾吓讲吓,唔智有压迫感。食物就真心一流:海鲜,刺身,沙律,芝士,餐汤,主菜,甜品,饮品,样样多选择,令人开心。海鲜冷盘首选:长脚蟹,肉质鲜甜,肉厚,系开心之选,大只到成𠮶头咁。刺身首选:红虾,虾膏超多,鲜味多肉,唔encore 就傻啦。朋友就唔饮汤,唔食沙律,话要留番位置狂食冷盘,我就必选芝士:可惜没有blue cheese ,有点遗憾。主菜:有咖哩类,猪仔骨,点心牛肉,牛舌,天妇罗,汤粉面类,炒饭,炒蔬菜……恒量自己肚子能进多少。我就留肚食甜品,雪糕都有10种,。蛋糕有传统朱古力,南瓜味,仲有榴梿类,真人开心哂。要官网上预约,仲有discount 添,藉得再嚟

要官网上预约,仲有discount 添,藉得再嚟