佢地新装修再开张后初期去过, 食喱腩饭, d 汁稀到以为食汤饭.番到屋企屙咗三日.隔咗好耐差唔多一年再去过, 舖唔够冷气, 由其门口开始至舖中间区域. 野就唔记得好唔好食, 阻姐带我掉咗坐入d 都热热地食龙肉都无味.第三次, 食咗个咩大碗饭, 有块扒咁, 又细块又唔好食, 汁又唔够, 份量又唔够, 唔知点大碗饭法.第四次, 喱腩饭, d 肉味道系酸味, 咬开入面红到法拉利咁, 唔知咩原理.第五次, 喱牛肉饭, d 牛肉就好似人地牛河果d 但每旧肉系完全无任何味道, 就算沟咗喱汁入口都系发现到够肉完全无味, 真系好劲, 食完完全唔觉自己食咗野, 但系医咗肚啰. 埋单72蚊, 因为加咗12蚊柸既冻奶茶. 我觉得只值30蚊.点解去咗成五次? 第一次新开张咪去试, 第二次隔咗好耐番去俾多次机会.三至五次就夜咗食饭无乜选择所以入咗去.

三至五次就夜咗食饭无乜选择所以入咗去.
2022-08-25