2021-03-18 748 浏览
今日lunch time一行三人去咗呢间餐厅食午饭。 上网见到食评评分都几高😯,谂住试下应该冇事啦。😧 一入到去已经心知不妙, lunch hour 全场坐唔够七分之一人, 明明openrice好评咁多,点解lunch time都会空空如也嘅呢?😥😥 咁我都不以为意,反正嚟左。我就叫咗个牛扒 佢呢度嘅牛扒自称安格斯卖$178蚊。😯 我就叫咗三成熟, 上到呢嚟个卖相已经麻麻😱,望落唔多开胃🤮🤮,不过由佢啦,冇理由以貌取扒㗎嘛。🤢🤢 但一切开𠮶下已经feel到块野有几鞋😓,明明叫咗三成熟,d色水竟然咁样😨,仲要完全成块扒冇汁流出嚟,已经知奶嘢。😓😓 有图有真相,块扒薄过m记块猪柳强汉堡扒😩,我真系未试过食一块咁难食嘅牛扒,仲要畀咁嘅价钱。😓😓呢间餐厅将会永久blacklist👿, service 又麻麻,个个黑口黑面, 埋完单仲话下次lunch有九折,你畀半价我我都唔会再嚟呀🥱🥱

我就叫咗个牛扒 佢呢度嘅牛扒自称安格斯卖$178蚊。😯

牛扒