2022-06-21 42 浏览
今晚TGIF黎到桔梗约咗朋友饮杯嘢食饭,环境好宽敞,楼底超高🤣 坐得好舒服,完全唔似系旺角会见到嘅餐厅环境👍🥢炸鸡沙律嚟到吓亲好多旧炸鸡😂 而且好大旧,炸鸡嘅皮唔系平时食开个种,有春卷皮嘅感觉,配上佢嘅甜甜酸酸酱汁,开胃又减少左炸物油腻嘅感觉,好食😋🥢和牛ComboCombo set入面有半份和牛三文治、和牛肉燥饭、糖心蛋同埋小菜,肉燥饭同糖心蛋普普通通正常,和牛三文治绝对系重点推介🌟 面包皮烘得好脆(有少少太脆,吾烘咁耐我觉得会更好食😂)有满满的牛油好香好邪恶,和牛大概只系五成熟,又嫩又多汁,下次再嚟我应该会直接叫一份和牛三文治🤤🤤🥢心太软真系估唔到呢度嘅心太软咁好食‼️ 好浓郁嘅朱古力味,流心程度一流,好香又唔会过甜,配上雪糕都好好食😋

🥢炸鸡沙律

🥢和牛Combo