2023-10-11
农家走地鸡饭🐓$74肉质比较实净,有咬口,唔‘鞋’,但唔会话好冧咁,亦都唔系滑嘅鸡,但连鸡皮一齐食,鸡味🐔好出,好有鸡味,而且鸡肉份量唔少,仲搭咗d鸡肝同鸡肾,十分足料👍🏻👍🏻凉拌野生泡椒鱼皮🐟 跟餐加$19最初仲担心泡椒会好辣,但食开BB辣嘅我都总算食到,辣到大约系小辣🌶,鱼皮分量十足,冇其他配料垫底,而且非常爽口,冻冻地,十分开胃🤩喇沙鸡丝 扎肉 鱼蛋 配油面 $68喇沙汤底好浓郁,都算系比较辣,但好足料,除咗上面三个𩠌之外,仲有索晒汤嘅豆腐卜!蒜香鸡软骨🧄 套餐加$21新鲜炸起,炸到金黄色啱啱好,感觉椒盐多个似蒜香,不过都好好味☺️另外值得一提系每个套餐都跟咗一碟油菜,(鸡饭又有菜心垫底,劲多菜😂)同埋一碗鸡汤,所以食晒成个餐都真系几饱!同埋店员都好好人,值得一赞!想食有鸡味嘅鸡,记得去食下佢哋嘅农家走地鸡
凉拌野生泡椒鱼皮🐟 跟餐加$19
喇沙鸡丝 扎肉 鱼蛋 配油面 $68