2021-10-08
首次与友食鸡鸡放题,感觉颇有挑战性,究竟一晚可食到几多?我地二话不说拣了$156放题。炸鸡+焗鸡+额外口味+Pizza+小食放题 $156/位餐厅供应炸鸡和焗鸡,味道有十多种选择,每款都想试下,食晒咁多款确系有点难。炸鸡外层炸粉薄薄咬落少少脆,鸡肉都嫩的,食两件唔会好腻。甜酸炸鸡:甜辣中微微有点酸,唔会好辣都OK。柠檬柚子炸鸡:用上柚子酱甜甜地清新口味,减低了油腻感,可食多几件。蜜糖芥末香葱炸鸡:酸甜开胃,芥末香味与炸鸡好夹,我最钟意的一款。焗鸡肉质嫩滑,啖啖肉口感满足。黄金咸蛋焗鸡:咸蛋惹味突出,沙沙口感,唔错。喷火辣焗鸡:超辣,相当刺激,即时醒晒。BBQ香辣焗鸡:少少酸辣开胃惹味。韩风紫菜焗鸡:撒上紫菜碎碎,惊喜没有。蜜糖蒜香焗鸡:食不出蒜香,只有蜜糖甜味。双重芝士焗鸡:芝士味浓,好多芝士粉。蜜糖牛油粟米粟米粒浸满蜜糖,甜甜味道~炸饺子细细件皮薄多馅,外脆内软~芝麻菠菜健康之选,食肉太多,食点菜中和下都唔错。柚子醋沙律沙律菜新鲜淋上柚子醋,清新开胃。韩式辣拌海蜇海蜇爽口弹牙,酱汁美味,必食。Pizza薄饼六寸大小饼底不厚,有齐四款口味,味道大致差唔多,芝士酱汁多食落美味,过下口瘾都
炸鸡外层炸粉薄薄咬落少少脆,鸡肉都嫩的,食两件唔会好腻。
炸鸡
焗鸡肉质嫩滑,啖啖肉口感满足。
焗鸡
喷火辣焗鸡:超辣,相当刺激,即时醒晒。
BBQ香辣焗鸡:少少酸辣开胃惹味。
焗鸡
蜜糖蒜香焗鸡:食不出蒜香,只有蜜糖甜味。
双重芝士焗鸡:芝士味浓,好多芝士粉。
蜜糖牛油粟米
粟米粒浸满蜜糖,甜甜味道~
炸饺子, 蜜糖牛油粟米
细细件皮薄多馅,外脆内软~
健康之选,食肉太多,食点菜中和下都唔错。
柚子醋沙律
沙律菜新鲜淋上柚子醋,清新开胃。
韩式辣拌海蜇
海蜇爽口弹牙,酱汁美味,必食。
Pizza
薄饼六寸大小饼底不厚,有齐四款口味,味道大致差唔多,芝士酱汁多食落美味,过下口瘾都唔错。
Pizza