旺角周围都系人,一早转战揾楼上餐厅今日转登黎呢间旺角新城居酒屋,因为早到所以安排左卡位坐,超舒服好适合倾计因为第日都要返工,所以就无叫酒佢日本酒既种类系一整个柜,下次真系要试呢到系西柚梳打同白桃乳酸梳打然后就是一串汁烧日本鳗鱼串打头阵鳗鱼酱汁浓厚偏甜,鱼肉质厚实,好食七味鸡软骨串,可以挤点柠檬软骨香脆,调味香口,真系好想叫返杯酒日本鸡骨肠可以好似食鸡腿咁拎住黎咬,外皮脆脆,入面猪肉多汁惹味,都系送酒既佳肴烧银鳕鱼干口感几特别,以为会系鸡泡鱼干既质感原来更偏向脆片个种,但再仔细咬落又好香银鳕鱼香仙台厚烧牛舌呢个真系一定要点,整晚难忘牛舌非常厚,切成粒粒上枱咬落口感软嫩,但又不失嚼劲味蕾全是油脂既牛香,用料实在同日本一样优质绝对值得呢个价钱日本芝士年糕超级热辣辣,一咬d芝士要跌要跌咁好香口好好食轮到寿司类,叫左三文鱼腩、火灸帆立贝军舰、蟹肉蟹膏军舰、芥辣八爪鱼军舰全部都好新鲜,特别大推系火灸帆立贝,用火灼一灼,乜鬼香气都走晒出黎帆立贝软软甜甜,配上寿司饭绝配其实我地都好似食左好多野,好满足食食下经理就同我地讲可以玩夹波波餐厅出面有部夹公仔机咁既野玩既次数系计人头朋友夹到有颜色波,就送左个芥
旺角周围都系人,一早转战揾楼上餐厅

今日转登黎呢间旺角新城居酒屋,因为早到所以安排左卡位坐,
超舒服好适合倾计
因为第日都要返工,所以就无叫酒
佢日本酒既种类系一整个柜,下次真系要试
呢到系西柚梳打同白桃乳酸梳打
然后就是一串汁烧日本鳗鱼串打头阵
鳗鱼酱汁浓厚偏甜,鱼肉质厚实,好食
七味鸡软骨串,可以挤点柠檬
软骨香脆,调味香口,真系好想叫返杯酒

日本鸡骨肠
可以好似食鸡腿咁拎住黎咬,外皮脆脆,
入面猪肉多汁惹味,都系送酒既佳肴
烧银鳕鱼干
口感几特别,以为会系鸡泡鱼干既质感
原来更偏向脆片个种,但再仔细咬落又好香银鳕鱼香
仙台厚烧牛舌
呢个真系一定要点,整晚难忘
牛舌非常厚,切成粒粒上枱
咬落口感软嫩,但又不失嚼劲
味蕾全是油脂既牛香,用料实在同日本一样优质
绝对值得呢个价钱
日本芝士年糕
超级热辣辣,一咬d芝士要跌要跌咁
好香口好好食

帆立贝软软甜甜,配上寿司饭绝配
其实我地都好似食左好多野,好满足
食食下经理就同我地讲可以玩夹波波
餐厅出面有部夹公仔机咁既野
玩既次数系计人头
朋友夹到有颜色波,就送左个芥末八爪鱼,
又有得食又俾d客人有野玩下,好过瘾
结论:可以encore
2023-11-06