2015-05-15
位于黄金海岸既依家咖啡 一入去好有中东feel 我地叫左几样野食,味道几好,特别系果个pie 一啲都吾流,又滑又香!只系$15 又平又正!蓝莓松饼外脆内软,都系$10炸!中间个面包系送既,有少少‘烟un’加上士多啤利果酱,酸酸甜甜,好开胃!!😍😍 我地叫左一杯香蕉乳酪同焦糖咖啡,咖啡好香好滑😍 大大杯都系$28虽然睇落去好平,但其实系一间公平贸易既咖啡店😄 又平又好食!好值得去⚠有个重点 佢地系以捐款形式俾钱,虽然话多少钱由你定,但系,我地有能力既,应该帮有需要既人!依到地方环境吾错。可以搭k51 k53 系黄金海岸落 向前行几分钟就到架啦😁🌟ps 间咖啡店系由一对俄罗斯夫妇打理,所以要用English沟通。(要用全英文架)🍄仲有 有意者都可以参加做义工,去帮助更多有需要既人👍☕食饱饱仲可以去隔离购物,请多多支持公平贸易💕啊 最后 果对夫妇好nice😂 仲会同啲客人倾下计😀 仲好友善👍👍👏请多多支持公平贸易,依到系同知己谈心既好地方,享受慢食生活!
🍄仲有 有意者都可以参加做义工,去帮助更多有需要既人👍
☕食饱饱仲可以去隔离购物,请多多支持公平贸易