2018-04-10 2730 浏览
喺对面睇完戏差不多过晚饭时间,呢间酒吧就一定仲有野食,好似其他同样有球赛睇嘅吧一样系地库嘅,好彩呢晚冇咩特别嘅赛事,唔洗等位又唔会好嘈,坐下倾下计就啱哂。呢度嘅环境令我吔忍唔住都叫番杯酒饮,又适逢系香港少有嘅Irish pub,就拣咗近排去Ireland时参观过嘅Jamerson,怕太劲而只叫咗single,结果系好似沟淡咗咁,对于酒量细嘅我吔就刚刚好喇。另一杯唔想要alcoholic嘅,除咗汽水,仲有smoothies,都自几贵,但就试下,士多啤梨、芒果、香蕉中我就拣咗芒果,唔错!呢款英式菜主要睇佢件鱼就知掂唔掂,个鱼都算唔错,唔会好大阵雪藏味,又唔会好厚嘅炸粉,可惜啲薯条就差咗啲,比较淋同唔似系薯仔原条切出嚟嘅。钟意食鸡翼嘅当然都放过不了酒吧嘅香辣鸡翼,呢度都算有水准,好香口,唔够辣仲可以点伴随嘅泰式辣酱。试埋佢嘅沙律,餐牌上只有一款,加埋佢148呢个价钱有点失望,唔算难食,但唔太值。
Jameson (on rock)

Mango Smoothies

Fish & Chips