养颜滋补必食炖品✨啖啖燕窝🩷ʕ๑’ㅅ’๑ʔ‧˚ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ⸝⸝‪⸝♡啖啖燕窝喺新蒲岗开咗地舖啦 地点好方便!佢哋啲养生甜品非常之好味 ( ・∇・)✨最近仲大搞新意思 推出咗米线套餐 一样咁正呀🍜▪️世一无敌牛丸米线估唔到呢个新系列嘅特浓蕃茄汤底超正❤️蕃茄味真系劲浓!钟意蕃茄汤嘅人一定要试牛丸弹牙而且多汁 米线份量都够多!配料仲会有啲芫荽🌿韭菜同芽菜~另外仲有金蒜猪骨浓汤或者海鲜辣汤拣!仲会赠送一枝无糖冷泡茶✨有四款:茉莉绿茶/红豆薏米茨实茶/蜜桃乌龙茶/罗汉果金银菊花茶我就拣春天最啱饮嘅红豆薏米茨实茶祛下湿!▫️3.6牛奶红枣杞子炖雪燕呢到嘅养生甜品咁吸引 点可以唔叫碗炖雪燕雪燕份量好多 好丝滑(・∀・)3.6牛奶真系特别浓郁✨加埋红枣杞子够哂滋补养颜🩷▪️滑蛋奶冻黑糖桃胶三层嘅渐层颜色 卖相好吸引✨面层有满满黑糖桃胶 超有口感🖤奶冻有香浓牛奶味配埋嫩滑滑蛋💛呢个组合超perfect 真系好好食!⸝⸝‪⸝♡ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ʕ´•ᴥ•`ʔ ‧啖啖燕窝 新蒲岗彩虹道226-228号永显工业大厦地下C3号舖
养颜滋补必食炖品✨啖啖燕窝🩷
啖啖燕窝喺新蒲岗开咗地舖啦 地点好方便!
佢哋啲养生甜品非常之好味 ( ・∇・)✨
最近仲大搞新意思 推出咗米线套餐 一样咁正呀🍜

▪️世一无敌牛丸米线
估唔到呢个新系列嘅特浓蕃茄汤底超正❤️
蕃茄味真系劲浓!钟意蕃茄汤嘅人一定要试
牛丸弹牙而且多汁 米线份量都够多!
配料仲会有啲芫荽🌿韭菜同芽菜~
另外仲有金蒜猪骨浓汤或者海鲜辣汤拣!

仲会赠送一枝无糖冷泡茶✨
我就拣春天最啱饮嘅红豆薏米茨实茶祛下湿!

▫️3.6牛奶红枣杞子炖雪燕
呢到嘅养生甜品咁吸引 点可以唔叫碗炖雪燕
雪燕份量好多 好丝滑(・∀・)
3.6牛奶真系特别浓郁✨
加埋红枣杞子够哂滋补养颜🩷

▪️滑蛋奶冻黑糖桃胶
三层嘅渐层颜色 卖相好吸引✨
面层有满满黑糖桃胶 超有口感🖤
奶冻有香浓牛奶味配埋嫩滑滑蛋💛
呢个组合超perfect 真系好好食!

啖啖燕窝
新蒲岗彩虹道226-228号永显工业大厦地下C3号舖