餐厅: 韓樂 (TKO Gateway西翼)
资讯:

2020-06-25 542 浏览
长话短说环境:差,个别位地上好油,有垃圾,开头坐的位有野咬脚,自己行去第二张枱,地下都系有垃圾,不过费事再行,由佢啦。落单:因为加装左隔板,好难招到伙计落单,好多餐厅都有呢个问题,无计。食物:叫左三份。1,牛扒餐五成熟,目测真系五成熟,唔系我食,屋企人话75分。2,野菜豚肉炒粉丝,屋企人表示65分。3,咖喱牛腩饭,薯仔同牛腩数量算ok,饭ok, 个汁好唔掂,只有辣味,咖哩汁无咖哩味,唔识俾分。服务:无乜嘢服务啦,自助好过,自己去拎水饮,自己去找餐具(个位餐具无补充),收银个妹妹几好礼貌,完。
长话短说
食物:叫左三份。
2,野菜豚肉炒粉丝,屋企人表示65分。
2020-06-25