2024-05-10 25 浏览
星级餐厅 - 大角咀今日去咗奥运利奥坊食鸡煲火锅放题我哋叫咗价钱商议嘅B餐 - 美国Choice黑安格斯牛板件套餐一坐低就有碟前菜送上 里面有麻辣莲藕/麻辣金菇/中华沙律/带子裙边之后就有泰式串烧拼盘 里面有鸡肉串 甜不辣 鹌鹑蛋 蟹饼 都几香口 可以开下胃再有无限添加嘅野味鸡煲我哋叫咗麻辣馆个汁都几惹味 而且鸡肉全部都系鸡髀肉 嫰滑啖啖肉又冇骨本身以为食完鸡煲之后先会有汤底上 点知原来两煲嘢会同时上 我哋自选汤底打边炉 拣咗椰子汤 可以任食安格斯牛板腱 北海道豚肉片等火锅配料 肉类厚切有口感出面亦有唔同丸类同蔬菜拎 老公话蟹籽包最高质仲有好多款小食任叫香酥排骨 荔枝虾丸 隆顺甜不辣条 水林地瓜条 紫金QQ球 新鲜炸起 每样都推介特饮都可以无限Encore 我哋试咗荔枝乳酸特饮同埋百香果梳打 唔会有怪味 甜度亦适中最后仲有甜品食 叫咗意大利咖啡雪糕 一球云呢拿雪糕再加一shot香浓咖啡 冰火交融 甜中带甘香 满足
星级餐厅 - 大角咀

今日去咗奥运利奥坊食鸡煲火锅放题