2017-05-23
平时食车仔面一谂一定系港式,谂都冇谂过可以港加日, 点样配日法? 就系佢有卖串烧食 同好有日本feel佢嘅卖点虽然系车仔面但系佢推介嘅有一个叫 卤水捞丁一于叫嚟试下来都算有啲惊喜跟两个𩠌 都只系25元一丁煮得啱啱好仲有啲爽口添 最重要系捞丁既卤水汁 食落去有少少将口嘅感觉好似煮咗多次嘅卤水汁咁经过陈年嘅佳酿 我就叫咗牛腩同虾香卷 牛腩煮得啱啱好唔系特别硬 易入口,至于虾香卷 本身以为系条春卷来。来到先发现原来佢似腐皮卷多啲,再配合老板自家制 嘅好香虾味嘅辣椒油入口唔太辣最重要有香浓虾味,我形容为大成功。我哋仲叫咗啲串烧鸡软骨出色平时食鸡软骨点会真系烧㗎 平时梗系炸㗎啦。一嚟到见到佢有啲烧焦嘅感觉已经有惊喜 之后仲叫咗牛仔粒食 烧得啱啱好外面跪口香口里面仲好有肉汁 唔会太过硬烧得啱啱好 重叫左 牛油蒜蓉烧金菇 牛油配合蒜蓉一向都系天下无敌嘅组合 当然好出色啦 金菇冇烧㶶呢样最紧要 一打开仲有香浓嘅牛油同蒜蓉味未食已经流口水呀 我仲见到学生哥有优惠价Tim 可惜我老喇职员有礼貌最欣赏𠮶位大叔见到佢辛勤工作个样 好有型 我明天都要努力工作 有机会一定再食
有机会一定再食